Ipari számítógépek

Egy erős és precíz számítógépre van szüksége, mely ipari körülmények között is tartósan üzemel? Ebben az esetben az alábbi termékek széles palettáját ajánljuk Önnek, akár csak egyszerű érintőképernyős rendszerre van szüksége, vagy extrém hőmérsékletet kell kibírnia az eszköznek, netán olyan vibrálási körülményeket, melyeket a normál számítógépek nem viselnek el.

Az ipari számítógépeink passzív hűtéssel ellátott, mozgó alkatrész nélküli eszközök, öntött alumínium burkolatú, zárt rendszerű megoldások, melyek tökéletesen idomulnak a legszélsőségesebb ipari és kereskedelmi területeken felmerülő elvárásokhoz, minimum az IP 66 tanúsítvány által jelzett por- és vízállósági követelményeknek megfelelnek.

Termelés, ipar

Ahogy az MI és az Ipar 4.0 technológiák tovább érnek, az iparágak és a gyártók felismerik az intelligens gyártás előnyeit.

A SENOR MES Ipari számítógép sorozat moduláris felépítésű a termékek széles választékát kínálja az intelligens gyártás minden aspektusának ellátásához és megkönnyítéséhez. A termékek robusztusak, hogy ellenálljanak a gyárak és iparágak zord környezetének, és ott működjenek, ahol a munka folyik.

Én is szeretnék ilyet!
Raktár és logisztika

Az adatgyűjtés és a fejlett kommunikáció elengedhetetlen a hatékony raktári műveletekhez. A SENOR robusztus táblagépei és mobil számítógépei lehetővé teszik a raktárak automatizálását is. Ez növeli az anyagmozgatás sebességét, csökkenti a kezelési késedelmekkel járó költségeket és ésszerűsíti az ellátási láncot. Az RFID-olvasó beépített vonalkód olvasója lehetővé teszi a bejövő és kimenő szállítmányok nyomon követését, miközben valós időben tárolja és figyeli a raktárban lévő készletinformációkat. Ellenőrizheti a szállítmány állapotát, és azonnal megkeresheti a készletnyilvántartásokat is. A fejlett kommunikációs lehetőségek zavartalan kommunikációt tesznek lehetővé.

Érdekel
Feldolgozóipar

Az élelmiszer-feldolgozó létesítményekben a higiénia azért kifejezetten fontos, hogy megakadályozzák a baktériumok terjedését.

Ennek eredményeként a rozsdamentes acélt széles körben alkalmazzák a konyhapultokon, hűtőszekrényeken, evőeszközökön és az élelmiszer-feldolgozó gyártósor egyéb részein.

A SENOR MES Ipari számítógép sorozata teljesen integrált megoldásokat kínál a hatékony folyamatirányításhoz a minőségbiztosítástól a logisztikán át a teljes nyomon követhetőségig a teljes értéklánc mentén.

Teljes körű IP66 védelemmel ellátott termináljai rozsdamentes acél házzal építettek, amely valós védelmet biztosít a baktériumoktól és korróziótól és a nehézfém-szennyeződésektől.

Én is szeretnék ilyet!
Felhasználási területeket
  • Ipari automatizálás
  • Logisztika
  • Épület automatizálás
  • Folyamat irányítás
  • Kórházi megoldások
  • POS terminál rendszerek
  • Kioszkok
  • Járműipari megoldások
Hogy lehet nekem ilyen?

Esettanulmányok

Önnek is szívesen segítünk.

Informatikában tudunk segíteni, ehhez kérjük, töltse ki az űrlapunkat és kollégánk hamarosan felkeresi Önt.