Kapcsolat 

Lépjen velünk kapcsolatba, kollégáink állnak rendelkezésére! 

Szintézis Informatikai Zrt.

Központ
9023 Győr, Tihanyi Árpád u. 2.
Levélcím: 9002 Győr, Pf. 89
Telefon: +36-96-502-200
Üzlet nyitva tartás:
H-Cs 8:00-16:30
P 8:00-14:00
E-mail: info/szintezis.hu

Szintézis Budapest
1119 Budapest, Fehérvári út 85/c.
Szerviz nyitva tartás: H-P 10:00 – 14:00
Telefon: +36-1-461-5008
E-mail: info/szintezis.hu

Szintézis Ügyfélszolgálat
nem szerződött partnereink részére

Telefon: +36 96 502 290
(08:00-16:30 között érhető el)
E-mail: support/szintezis.hu

szintezis.hu

Segíthetünk?


Minden mezőt kötelező kitölteni!

Szintézis csoport

A Szintézis-NET 2003-ban kisvállalatként indult, mára a Nyugat-dunántúli régió egyik legnagyabb IT cége. Működésének két alappillére az outsource és az informatikai tanácsadás. A vállalat magas színvonalú szolgáltatást nyújt az IT számos területén (kódolás, tesztelés, elemzés, tervezés, projekt menedzsment, fordítás és lokalizáció) partnerei részére, akik között a kezdő kisvállalkozások és nemzetközi nagyvállalatok egyaránt megtalálhatók. 2011-től saját kutatás-fejlesztési részleg foglalkozik a legújabb, innovációs technológiák feltérképezésével.
Honlap

Külföldi képviseletek

Sintezis Birotica srl, Románia
www.sintezis.ro
sintezis/sintezis.ro
Románia egyik piacvezető kereskedelmi rendszer forgalmazójaként a vállalat lefedi a teljes RETAIL palettát személyre szabott bolti rendszereik segítségével. Minden kereskedelmi egység igényeit képesek kielégíteni kezdve az egyszerű pénztárgépektől a fejlett eladási rendszereken át, a sarki kisboltokig és a nemzetközi Hypermarket láncokig. Egy külföldi üzlet vagy üzletlánc a romániai piacra való belépésekor a Szintézis Románia adaptálja a külföldi rendszereket, így megfeleltetve őket a helyi speciális és fiskális törvényeknek.
Honlap
Szintezis Plus s.r.o., Szlovákia
www.szintezis.sk
office/szintezis.sk
A Szintezis Plus Kft. 1999-ben alakult a magyar Szintézis Informatikai Zrt. leányvállalataként. A cég profilja elsődlegesen a szlovákiai piacon lévő kasszagépek szervize volt, mely irányvonal máig megmaradt, azonban az anyacég segítségével komplex megoldásokat kínál a kasszarendszerek HW és SW területén. Ügyfeleik zömében külföldi üzletláncok, ennek következtében egész Szlovákia területén szervizlefedettséggel bír, továbbá együttműködik számos külföldi szoftverházzal is a programok honosítása területén. 2005-től tevékenységét az elektronikus polccímkék forgalmazásával és beüzemelésével is bővítette.
Honlap

Referenciák