Egyedi szoftverfejlesztés

Nagy hangsúlyt fektetünk a különböző egyedi szoftvermegoldások megvalósítására. Elsősorban olyan problémák megoldására kínálunk egyedi rendszereket, amelyek megvalósítása rövid határidőt kíván meg, vagy olyan speciális igényeket szolgál ki, melyet egy standard ERP rendszerben lefejleszteni nagyon költséges és időigényes.

Cégünk egyik fő üzletága a szoftverfejlesztés, ezen belül is nagy hangsúlyt fektetünk a különböző egyedi megoldások megvalósítására. Elsősorban olyan problémák megoldására kínálunk egyedi fejlesztési megoldásokat, amelyek megvalósítása rövid határidőt kíván, vagy olyan speciális igényeket szolgál ki, amelyet például egy standard ERP rendszerben kifejlesztetni nagyon költséges, illetve hosszú időt venne igénybe.

A Szintézis Informatikai ZRt. vállalja olyan feladok megoldását, melynél elsődleges szempont az ügyfél egyedi igényeinek kielégítése.

Az RFID-val megvalósított egyedi rendszerek esetében a feladatunk az igények pontosítása, a cél megértése, elemzése, a megfelelő módszer kitalálása, a rendszer megtervezése, kivitelezése, a meglévő IT rendszerekkel történő integrálása, majd üzemben tartása. Cégünk a fenti feladatok megvalósításához a megfelelő szaktudással, gyakorlattal és kapcsolati rendszerrel rendelkezik.

Számomra is érdekes lehet!
Egyedi ipari megoldások:
  • Ipari raktárkezelő rendszer RFID alapokon
  • Termelés követés, optimalizálás RFID alapokon
  • QR kódos, gyártmánykísérő címke nyomtató alkalmazás
  • Egyedi logisztikai rendszer (raktárkezelő, fuvarszervező)
  • Üveggyártás során jelentkező homokadagolási problémák megoldása
Önnek is szívesen segítünk.

Kérdése van szolgáltatásunkkal kapcsolatban? Kérjük, töltse ki űrlapunkat és kollégánk hamarosan felkeresi Önt.