Újabb Príma áruház nyitott meg a Szintézis retail rendszerével Törökbálinton

A modern környezet és a friss árukínálat mellett a Szintézis Informatika legmodernebb technológiája várta a nyitás napján a legújabb Príma élelmiszerüzlet vásárlóit. A 2022. május 20-án megnyílt tükörhegyi áruház így egyike lett az áruházlánc azon tagjainak, akik a győri informatikai vállalat innovatív megoldásaival maximalizálják a vevőélményt és a hatékonyságot.

Főszerepben a vásárló

A törökbálinti áruház vezetősége biztosra akart menni mind a kasszazóna, mind a vásárlótér digitális felszerelésének kiválasztása terén, így a Szintézis kezébe adta a komplett rendszer kivitelezését. A vevők pontos, naprakész tájékoztatása a legfontosabb szempontok közt szerepelt, így nem is volt kérdés, hogy a PRICER termékcsalád legtöbb eleme telepítésre kerül az üzletben. Ennek megfelelően az áruház egyik új eszköze lett az az érintőképernyős multifunkciós kioszk, mely a mindenkor érvényes akciós újságot, árellenőrzőt és termékkereső alkalmazást is tartalmaz.

A bolt polcain a termékek áráról, vonalkódjáról és az egyéb tudnivalókról (pl. termékjellemzők, akciós termék) olyan Scan and flash elektronikus polccímkék informálják a vásárlókat, melyek akár két termék adatainak megjelenítésre is alkalmasak, illetve a hűtő- és mélyhűtő pultokban is bevethetők. Az e-címkék az üzlet árufeltöltést végző dolgozóinak munkáját is képesek megkönnyíteni: a beszkennelt vonalkódhoz tartozó termék polca megjelenik a munkatárs mobileszközén, az áru pontos helyét pedig a termékhez tartozó polccímke villogással is jelzi.

Kényelem, gyorsaság és pontosság a kasszazónában

A legújabb Príma üzletben a Szintézis saját fejlesztésű bolti szoftverei és kasszarendszere kerültek telepítésre, a fizetést pedig 3 db hagyományos pénztárgép és 4db NCR alapú – 2 db készpénz + bankkártyás-, illetve 2 db bankkártyás – önkiszolgáló kassza teszi lehetővé. Az automata kasszák a Príma hűségprogramját is kezelik, így a törzsvásárlói pontok felírása és beváltása is könnyedén megvalósulhat.

Az első visszajelzések szerint mind a vásárlók, mind a dolgozók örömmel veszik és szívesen használják az üzlet innovatív megoldásait, mely már önmagában is bizonyítja, hogy a boltvezetés jó döntést hozott a beszállító kiválasztása során. A Szintézis Informatikai Zrt. továbbra is figyeli és szükség esetén segíti az áruház hatékony működését.