Pricerrel tör előre az Egyesült Királyság egyik legnagyobb üzletlánca – 50 millió svéd korona értékű fejlesztés

A Pricer rendszer külföldön és belföldön is egyre nagyobb teret hódít. Friss hír, hogy az East of England Co-operative Society, az Egyesült Királyság egyik legnagyobb regionális üzletlánca is megállapodást kötött a Pricerrel.  Az 50 millió svéd korona értékű fejlesztés során a teljes üzletláncot a Pricer Plaza felhőalapú platformjával és digitális címkékkel látják el.

Az East of England Co-op a Pricer üzleten belüli automatizálási és kommunikációs megoldását, valamint a legújabb 4 színű elektronikus polccímkerendszerét választotta több mint 120 élelmiszerüzlete fejlesztésére. A hatékonyságnövelő telepítés júniusban kezdődik, és a tervek szerint 2025 tavaszán fejeződik be.

A kelet-angliai régió élelmiszerüzletei egy olyan gyors és kiskereskedelemben optimális platform előnyeit élvezhetik majd, amely azonnali megoldásként szolgál a valós idejű címkefrissítésekre minden helyszínen. Az innováció a Pricer Plaza platformra épül, amely egy felhőalapú szoftvermegoldást biztosít, lehetővé téve az áruházláncok számára, hogy központilag kezeljék és ellenőrizzék az árképzésüket, a termékinformációkat és a promóciókat az összes elektronikus polccímkén, valamennyi üzletükben. A Pricer Plaza kiküszöböli a nehézkes, manuális frissítéseket, és csökkenti a hibakockázatot, biztosítva a műveletek pontosságát, valamint az üzletek általános hatékonyságát. Mindennek köszönhetően a kereskedések munkatársai más, értéknövelő feladatokra tudnak összpontosítani.

„Nagyon örülünk a Pricerrel való együttműködésünknek, mely jelentős mérföldkövet jelent számunkra. A rendszer forradalmasítja a polcos technológiához való hozzáállásunkat, észszerűsíti csapatunk erőforrásainak elosztását és felhasználását, valamint javítja a vásárlási élményt is. Ez egy olyan jövőt vetít előre, melyben az egyszerűség és a hatékonyság minden érintett számára fokozza a vásárlás élményét” – mondta Sarah Steels, az East of England Co-op átalakításért felelős vezetője.

„Hihetetlenül örömteli, hogy az Egyesült Királyság piacán tapasztalt változások ilyen nagyszabású fejlesztést tesznek indokolttá. Az emelkedő minimálbérek, az inflációs nyomás és a munkaerőhiány miatt az üzletek digitalizálásának szükségessége soha nem volt még ilyen nyilvánvaló. Ez egy stratégiailag fontos megállapodás az Egyesült Királyság és Írország élelmiszerboltjainak piacán, ahol most először alkalmazzák a digitális polccímkéket. Izgatottak vagyunk, hogy kulcsszerepet vállalhattunk az East of England Co-op partneri együttműködésében és digitalizációs stratégiájukban. Rendszerünk növelni fogja az üzletek működési hatékonyságát és javítja a vásárlási élményt” – nyilatkozta Mats Arnehall, a Pricer kereskedelmi igazgatója a mintegy 50 millió svéd korona értékű megrendelésről.

A nagyszabású fejlesztés tartalmazza a Pricer Plaza bevezetésének 2027 végéig tartó költségeit, beleértve a technikai támogatást is.

Forrás: pricer.com

    Lépjen velünk kapcsolatba!