A vállalatok digitalizációs fejlettségén múlik annak sikeressége, ehhez nyújt cégünk olyan valódi innovatív megoldásokat, amelyek segítik összekötni a vállalatok értékteremtő tevékenységét az ahhoz szükséges folyamatokkal. Az ipari kijelző rendszer, az ellenőrző, folyamatrögzítő eszközök, egyedi szoftverek használatával nem csupán a vállalat versenyképessége, de vevőik számára nyújtott szolgáltatások minősége is nagy mértékben növelhető.

Ipar 4.0 megoldások

Pricer ipari kijelző rendszer

Nehézséget okoz közvetlenül a gyártósoron megjeleníteni az aktuális gyártási feladatokat? Még mindig A4-es lapokra nyomtatják a munkautasításokat, amelyek így sokszor hibásak, ezért készül selejtes áru? Küldött már vissza partnerük komplett szállítmányokat a hibás gyártás miatt? Ha a fenti kérdések valamelyikére is igennel tud válaszolni, akkor Önnek a PRICER ipari kijelző rendszerre van szüksége!

RFID megoldások

Az RFID technológia elengedhetetlen az átlátható és könnyen kezelhető raktározás, termeléskövetés, illetve anyagmozgatás megvalósításához. Mivel az RFID technológia nem optikai elven működik, a hozzájuk tartozó olvasóknak nem kell közvetlen rálátást biztosítani, így használatuk rendkívül praktikus és sokrétű. Nincs több elkeveredett árucikk vagy felcserélt alkatrész!

Egyedi szoftverfejlesztés

Nagy hangsúlyt fektetünk a különböző egyedi szoftvermegoldások megvalósítására. Elsősorban olyan problémák megoldására kínálunk egyedi rendszereket, amelyek megvalósítása rövid határidőt kíván meg, vagy olyan speciális igényeket szolgál ki, melyet egy standard ERP rendszerben lefejleszteni nagyon költséges és időigényes.

Ipari terminálok

Egy erős és precíz számítógépre van szüksége, mely ipari körülmények között is tartósan üzemel? Ebben az esetben az alábbi termékek széles palettáját ajánljuk Önnek, akár csak egyszerű érintőképernyős rendszerre van szüksége, vagy extrém hőmérsékletet kell kibírnia az eszköznek, netán olyan vibrálási körülményeket, melyeket a normál számítógépek nem viselnek el.

Referenciák