A Szintézis is ott lesz a legnagyobb hazai FMCG konferencián

Immár 15. alkalommal kerül megrendezésre az ország legjelentősebb kereskedelmi konferenciája, melynek fő szervezője a piacvezető FMCG szaklapként ismert Trade Magazin. A Business Days 2022 elnevezésű rendezvénynek 2022. szeptember 19-23. között a tapolcai Hunguest Hotel Pelion ad otthont, ahol a fogyasztási cikk szektor legnevesebb képviselői mellett az ágazat szinte valamennyi szereplője képviselteti majd magát. Nem is kérdés, hogy a Szintézis Informatika nemcsak résztvevőként, de támogatóként és kiállítóként is jelen lesz az eseményen.

Az ötnapos rendezvényen a gazdasági élet meghatározó szereplőinek előadásai mellett számos remek program várja a konferencia résztvevőit, a hotel aulájában pedig a magyar és nemzetközi üzletláncok képviselőivel, illetve a legújabb kereskedelmi trendekkel találkozhatnak az érdeklődők.

A Szintézis Informatika 35 év tapasztalatával áll a szektor szolgálatában, ehhez méltóan pedig valódi retail-csemegéket vonultat fel az eseményen. A standon ott lesz az állandóan változó árak orvosa, a Pricer és annak újdonságai is, mint pl. a Pricer bolton belüli termékhely meghatározó funkciója. Testközből meg lehet ismerkedni a legújabb fejlesztésű felhős kereskedelmi rendszerrel, a Retail 4.0-val, melyhez többek közt olyan modulok csatlakozhatóak, mint a legrugalmasabb riportolásra képes Power BI. A repertoárból természetesen nem hiányozhat az önkiszolgáló pénztárgép és a kioszk sem, valamint bemutatásra kerül egy globálisan levédett újdonság is, a 10 méter távolságból tölthető, vezeték nélküli kijelző.

A konferencia résztvevőit egy nyereményjátékkal is várják a cég munkatársai, ahonnan garantáltan nem távozik senki üres kézzel!

Aki ott jár, annak mindenképpen érdemes lesz ellátogatni a Szintézis Informatika standjához! A kollégák sok szeretettel várnak mindenkit!