Szintézis szállította az Audi győri gyárába az új ipari terminálokat

A győri Audi gyár, Magyarország egyik vezető járműgyártó üzeme, a Szintézis Informatikai Zrt. közvetítésével döntött a taiwani székhelyű SENORTECH vállalat MES (Manufacturing Execution System) ipari termináljai mellett. Ezek a termékek moduláris felépítésűek, és széles választékot kínálnak az intelligens gyártás minden aspektusának támogatására és megkönnyítésére. Robusztus kialakításuknak köszönhetően ellenállnak a gyárak és iparágak zord környezetének, biztosítva a megbízhatóságot és a hatékonyságot.

Az SENORTECH MES terminálok passzív hűtéssel rendelkeznek, mozgó alkatrészek nélkül, és öntött alumínium burkolatuk van, amelyek zárt rendszerű megoldásként ideálisak a legkeményebb ipari és kereskedelmi környezetekhez. Termékeik teljesítik az IP 66 tanúsítvánnyal jelzett szigorú por- és vízállósági követelményeket, ezáltal biztosítva a maximális működési stabilitást.

Az SENORTECH MES terminálok számos ipari és kereskedelmi területen alkalmazhatók, beleértve az ipari automatizálást, logisztikát, épület automatizálást, folyamatirányítást, kórházi megoldásokat, POS terminál rendszereket, kioszkokat és járműipari megoldásokat.

SENORTECH ipari terminál IP66 teszt video:

Miért a Szintézis Informatikai Zrt.?

A Szintézis Informatikai Zrt. hosszú évek óta elkötelezett amellett, hogy ügyfeleinek a legkorszerűbb és legmegbízhatóbb informatikai megoldásokat nyújtsa. Csapatuk magasan képzett szakemberekből áll, akik folyamatosan képzik magukat a technológiai fejlődés és az iparági követelmények figyelembevételével. Az AUDI projekt egy újabb példája annak, hogyan tudják összehangolni technológiai szakértelmüket és ügyfélorientált hozzáállásukat, hogy sikeres együttműködést biztosítsanak partnereik számára.

    Lépjen velünk kapcsolatba!