Kihelyezett rendszergazda szolgáltatás: biztos kezekben a Bayer Hungária Kft.-nél

A Bayer Hungária Kft. számára nyújtott kihelyezett rendszergazda szolgáltatásunk a biztonságos és zavartalan működés alapját képezi, lehetővé téve a vállalat számára, hogy fókuszálhasson a fő tevékenységeire. Ez a személyre sza bott megoldás egyaránt magában foglalja a helyszíni és távsegítséget, valamint a gyors problémamegoldást.

Mi is pontosan a kihelyezett rendszergazda szolgáltatás?

A kihelyezett rendszergazda szolgáltatás célja, hogy dedikált rendszergazdákat helyezzen ki a Bayer Hungária Kft. telephelyére. Ennek keretében a szolgáltatás magában foglalja a következőket:

  • Helyszíni technikusi erőforrás: Rapasztalt rendszergazdák biztosítása, akik helyben ellátják a szükséges feladatokat és hibaelhárítást.
  • Rendszergazda szolgáltatások: Windows operációs rendszer és alkalmazások finomhangolása, nyomtatók telepítése, telefonok beüzemelése és új laptopok beállítása.
  • Hibajelentés és távsegítség: Az angol nyelvű központi hibajegy rendszerbe történő hibabejelentés és távoli segítségnyújtás a felhasználók számára.
  • Garanciális ügyintézés: Garanciális cserék és javítások kezelése a gyártókkal és szállítókkal való kapcsolattartással.

Miért választotta a Bayer a cégünk kihelyezett rendszergazda szolgáltatását?

A Bayer Hungária Kft. számára fontos, hogy IT infrastruktúrájuk zavartalanul működjön, így a kihelyezett rendszergazda szolgáltatás nemcsak a költséghatékony megoldást nyújtja, hanem a felhasználói elégedettséget is növeli. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a vállalat IT csapata jobban koncentrálhasson a stratégiai célkitűzésekre és üzleti fejlesztésekre.

    Lépjen velünk kapcsolatba!