Összefogtunk a cicákért

Korábban több ízben is állt már a Szintézis Informatika csapata egy jó ügy mellé, így, amikor lelkes cicabarát kolléganőnk, Kondora Ibolya a munkatársainkhoz fordult segítségért, ismét nyitott szívekre talált.

Ibolya korábban több éven át volt önkéntes a Győri Puha Praclik Egyesületnél, ahol sérült, beteg cicáknak nyújtott segítséget, s bár az ideiglenes gazdi szerepet már nem tudja vállalni, a gyámolításra szoruló doromboló négylábúak támogatása továbbra is szívügye maradt. Egy titkos gyűjtésbe fogott, melynek nyomán néhány hét leforgása alatt cégünk munkatársainak és néhány állatbarát ismerősnek köszönhetően összesen 185 000 Ft-ot sikerült összegyűjteni.

A befolyt összegből tárgyi eszközként egy rendkívül hasznos oxigénkoncentrátort és egy kismacskák táplálását megkönnyítő etetőt vásároltak, a fennmaradó 44 ezer forintból pedig egy éppen rászoruló apróság ügyeleti költségeihez, valamint egy oxigénsátor induló részletéhez járultak hozzá.

Az adománnyal múlt szombaton sikerült teljesen meglepni a Győri Puha Pracklik egyesületi tagjait, akik először nem is akartak hinni a szemüknek. Az első sokk után aztán boldogan tervezgették, melyik cicának melyik eszköz lehet most hasznos.

Polgár Veronika, az egyesület elnöke, Rikovics Anita alelnök és Varga Melinda egyesületi alapító tag hálás szívvel mondtak köszönetet a Szintézis munkatársainak a támogatásért és a példás összefogásért.

 

Szép volt, csapat, büszkék vagyunk rátok!