Új korszak kezdődött a logisztikában

Ahogy a digitalizáció hatással van a tervezésre, a termékfejlesztésre és a gyártásra, úgy a logisztikában is érezteti hatását. Eddig ismeretlen utak nyíltak a termékkezelés, raktározás és szállítás területén, melyekben közös, hogy egyszerűbbé és gyorsabbá teszik a munkafolyamatokat, miközben az emberi hibázás lehetőségét is minimalizálják.

A téma aktuális, éppen ezért egy egynapos virtuális tapasztalatcserére gyűlnek össze a szakma képviselői.

„Az európai logisztika digitalizációjáról” címmel 2021. szeptember 29-én online workshopot rendez az MLBKT (Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság) Logisztika 4.0 Tagozata és a GS1 Magyarország Nonprofit Zrt.

A szakmai napon előadást tart a Szintézis Informatika Zrt. Vállalati Megoldások Divízió igazgatója, Szűcs László is.

Előadásában megmutatja, hogyan lehet digitális átalakítással radikálisan egyszerűbbé tenni a raktározás és komissiózás folyamatát. A PRICER ipari kijelzők már bizonyították rátermettségüket a gyártósoron, így nem meglepő, hogy a logisztikában is új korszakot hoznak.

Az okos kijelzők folyamatosan kommunikálnak a raktáros kollégákkal, így a keresett termékek előtt lévő polccímke figyelemfelkeltő villogással segíti a termékek azonosítását és begyűjtését.

A kijelzőn lévő információk – legyen az szöveg, vonalkód vagy QR kód – központilag módosíthatók, így a kommunikáció azonnali és nagyon gyors.

A kijelzők azonban nemcsak az anyagmozgatókkal cserélnek információkat, hanem a rendszer kezelőjével is. A kétirányú adatáramlásnak köszönhetően minden frissítésről visszajelzés érkezik, így a delegáló személy biztos lehet benne, hogy minden címke a megfelelő tartalmat jeleníti meg.

A PRICER ipari kijelző rendszere a készletszintek pontos kijelzését is képes garantálni, az optikai vezeték nélküli megoldásának köszönhetően pedig kényelmesen integrálható a munkaterületre, használata mellett is szabadon rendezhetők az állványok.

Győződjön meg a PRICER ipari kijelzők eredményességéről gyakorlati példákon keresztül is a szeptember 29-i online találkozás alkalmával! Regisztráljon az eseményre az alábbi linken!

Digitalizáció a logisztikában – … mert van egyszerűbb út is