Extra kraft, extra megjelenés az árkijelzők piacán – bemutatkozik a PRICER Power+ széria

A PRICER elektronikus polccímkéi már a kezdetektől fogva többet jelentettek egyszerű árkijelzőknél, ám a polcszéli kommunikációs eszközök piacvezető gyártója nemrég egy újabb nagy dobással rukkolt elő és vadonatúj szériát mutatott be. Az új típusú kijelzők a már megszokott ESL-ekhez hasonlóan szintén villámgyorsak, változatos méretűek, ám jócskán van bennük plusz… Lássuk, mit is tud a PRICER Power +!

Akár másfélszer hosszabb élettartam

Bár a polccímkék ezen típusai eredendően az ipari szegmens számára készültek, a bolthálózatok is igen nagy haszonnal alkalmazzák, hisz a Power+ címkék az általuk kínált előnyök révén költséghatékonyabb működést és kényelmesebb munkavégzést tesznek lehetővé. A széria egyik nagy előnye az életciklusában rejlik: a jelenlegi polccímkék 8-10 éves elemcsere nélküli működése helyett ezek akár 15 éves akkumulátor-élettartammal rendelkeznek. Ez főként azokban üzletekben, ipari szegmensben bír nagy jelentőséggel, ahol naponta sok, akár 8-10 kommunikáció is történik a címkével. Fontos, hogy a fenntarthatóság elvei mentén tervezett eszközök tartósságuk mellett egy zöldebb megoldást is kínálnak a piacon lévő más termékekhez és a papír alapú címkékhez képes egyaránt.

Nemcsak erős, mutatós és informatív is

A Power+ címkék a legjobb széles látószögű olvashatóság érdekében e-papír alapú grafikus kijelzővel rendelkeznek, melyeken a korábbi fekete és fehér mellett a piros, illetve a sárga szín is megjeleníthető. Integrált zászlórögzítője alkalmassá teszi különböző táblácskák kihelyezésére, ezzel is segítve a vevők tájékoztatását. További figyelemfelkeltő elemként az egységekhez egyedi keret is kérhető, mely a széles méretválaszték ismeretében igencsak hatékony eladástechnikai eszközként funkcionálhat. Fizikai megjelenése mellett az alapfelszereltségként integrált NFC funkciója révén olyan extra információkkal is képes ellátni a vásárlókat, mint a részletes termékleírás vagy az allergének, de a webáruház felületére is el tudja navigálni a vevőt.

Gyors és „sokszínű” segítség

A hagyományos címkék kétirányú, optikai vezeték nélküli kommunikációjának sebességét az új széria nemcsak megtartotta, de túl is szárnyalta: óránként több mint 30 000 árfrissítésre képes, válaszideje pedig 1 másodperc alatti. Szintén újdonság, hogy a helymeghatározást, árufeltöltést, komissiózást is segítő Smartflash funkció zöld ledje helyett 7 színű fényjelzésre is képes. A több szín nagy előnyt jelent pl. az online rendelések összekészítését végző dolgozók számára, hiszen az előre kiosztott színek felvillanásával a komissiózás lényegesen hatékonyabban tud működni.

PRICER polccímkéit a hazai üzletláncok mellett külföldi áruházak számára is nagy megelégedettség mellett telepíti a Szintézis Informatikai Zrt., melynek munkatársai immár 15 éves ESL tapasztalattal és nagy szakértelemmel segítik a hozzájuk fordulókat.