All-in-one és kiosk megoldások 

 

A Szintézis ZRt. kizárólagos magyarországi forgalmazója az érintőképernyős készülékeket gyártó SENOR termékeinek.

Az iSPOS All-in-One rendszer egy olyan ventilátor nélküli, hőelvezető, öntött alumínium burkolatú, zárt rendszerű megoldást kínál, amely tökéletesen idomul a legszélsőségesebb ipari és kereskedelmi területeken felmerülő elvárásokhoz. A hardverkínálatban szerepelnek kapacitív és rezisztív érintőkijelzős modellek is.

Szigorú ipari teszteléseken nyerte el az IP66-os minősítést.

Kiemelten nagy védelmet kapott az intenzív vízsugár és a por ellen, ezzel kategóriájában előkelő helyre került tartósság és fenntarthatóság tekintetében.

SENOR TPOS

A SENOR forradalmi 10”-os tPOS modellje új, felhasználóbarát megjelenésével, erős hardverével számos felhasználási területen megállja a helyét. Az MSR, RFID, FP és vonalkód olvasó technológiája gyors és pontos hordozható munkavégzést biztosít, de dokkolójával pillanatok alatt POS egységgé alakítható.

  • Tablet és POS terminál egyben
  • IP 54 védelem, por és vízálóság
  • Windows operációs rendszer
  • Kényelmes, jobb és balkezes fogást biztosító kialakítás
  • Rugalmas dokkolhatóság ( címkenyomtatós, fali, asztali, usb töltős dokkolók)
  • Beépített MSR, RFID, FP, vonalkód olvasó

Fekete, fehér vagy színes kerettel ellátott színekben is elérhető.

Az All-in-One KIOSK megoldások választásakor a beépített hőnyomtató vagy a funkcionális vonalkód-olvasó egy elegáns, stílusos és praktikus házba rejtve, új, interaktív felhasználási területekkel bővíti az iSPOS alapgépet.

A SENOR cég nagy hangsúlyt fektetett a teljesítményre és funkcionalitásra, ezt bizonyítja a rejtett kábelelvezetés, a kényelmes dönthetőség és a 270°-os forgathatóság. A praktikus VESA falra szerelhetőségnek köszönhetően a használat helyén könnyedén kialakítható az optimális komfort.

MES, KDS

Fali tartós, 10 - 21 colos kivitelig kioszk, vékonykliens megoldások. Kérje szakembereink segítségét, hogy az igényeinek megfelelő kiosk megoldást válassza!

Ajánlatkérés

Referenciák