Kasszafelügyeleti rendszer 

 

kasszafelügyeleti rendszer

Így fog üzletében költséget csökkenteni a jövő retail biztonsági rendszere: Bizonyára ön is szembesült már a készlethiány dühítő problémájával, ami nemcsak anyagi kárt okoz, hanem kényelmetlen morális problémát is generálhat. Tudja, hogy mennyi időt töltött a készlethiány okának kiderítésével? Egyáltalán sikerrel járt? Problémáira egy speciális kasszafelügyeleti rendszer és a Szintézis ZRt. párosa nyújt megoldást!

A bolti lopások többsége a kassza-zónában történik, ezért a kasszafelügyeleti rendszer célzottan erre a kritikus területre koncentrál. A kasszafelügyeleti rendszer nem csupán egy kamerás célhardver, amely képes a videofelvételeket és a kasszák szöveges adatait rögzíteni, ennél sokkal több! A rendszer lelkét a fejlett nyomozati szoftver (Investigation modul) adja.

A nyomozati szoftver számos előre programozott szűrési analitika alapján önállóan képes kiszűrni a kasszáknál történő gyanús eseteket, egyértelmű bizonyítékot adva a lopási, visszaélési kísérletekről, vagy éppen tisztázni tudja a véletlen tévedéseket. Mit jelent ez a valóságban? 50 %-os megtakarítást az üzletekben a leltárhiány csökkenése következtében!

A kasszafelügyeleti rendszer másik nagy erőssége a Szintézis ZRt. által forgalmazott pénztárgépek tökéletes támogatása, így adóhatósági és törvényi elvárásoknak is maradéktalanul megfelel.

A magyar fejlesztésű kasszafelügyeleti rendszer és a Szintézis ZRt. retail rendszerei tökéletes párost alkotnak, nem véletlen tehát, hogy a hazai és külföldi kereslete egyre nagyobb.

Védje értékeit, vezessen be kasszafelügyeleti rendszert!

Ajánlatkérés

Referenciák