A GreenDeal D.o.o. (Szerbia, Csantavér) kibővítette a digitális polccímke rendszerét

Milyen szempontok alapján sikerült kiválasztani a megfelelő árazást és ki nyújtott nektek ebben segítséget?

Kelemen Asztrid: A kezdetektől fogva egy olyan bolt létrehozására törekedtünk, ahol nem csak a termékek színvonalában nyilvánul meg a vevőbarát szemléletünk, a kiszolgálás és a bolti megjelenés is kiemelkedően fontos volt számunkra. Nagy hangsúlyt fektettünk a kereskedelmi nyilvántartó rendszerünk beszállítójának kiválasztására, mely folyamat végén az újvidéki Bus Computers ERP rendszere nyerte el leginkább a tetszésünket. Kezdetektől fogva kerestük a megoldást a gazdaságos, a dinamikus, valamint rugalmas ármegjelenítés lehetőségére. Viszonylag gyorsan rátaláltunk a Szintézis Informatikai cégcsoportra, mint a svéd Pricer digitális polccímke rendszer Közép- és Kelet-európai képviseletére. Az első rendszerbemutatót követően világossá vált számunkra, hogy megtaláltuk azt a terméket és azt a céget, amely 100%-ban megfelel elvárásainknak és képes rövid időn belül megbízhatóan és maradéktalanul telepíteni a rendszert.

Hogyan zajlott a rendszer telepítése?

Kelemen Asztrid: Miután a bolt felújítása elérte azt a stádiumot, hogy képes volt fogadni az elektronikus polccímkéket, a Szintézis szakemberei szinte pár óra alatt telepítették a teljes rendszert. A polccímkék használatát nagyon egyszerű volt elsajátítani és a rendszer a boltnyitás óta (2019 szeptember) hiba nélkül üzemel.

Miért hasznos ez a rendszer számotokra?

Kelemen Asztrid: Az eltelt idő alatt számtalanszor bebizonyosodott, hogy mennyire jó döntést hoztunk az elektronikus polccímke rendszer megvásárlásával, ugyanis tehermentesíti a bolti személyzetet az árazás feladata alól. A folyamat teljesen automatizált, az árképzését csak egy helyen, a kereskedelmi rendszerünkben kell nyilvántartani. A Bus Computers ERP rendszere és a Pricer vezérlő programja folyamatos kapcsolatban vannak. Számunkra a rendszer legnagyobb előnye az ár kijelzők és az informatikai rendszer között működő automatizált kétirányú kommunikáció, melynek köszönhetően 100%-ban biztosak lehetünk abban, hogy a címkén megjelenő ár és egyéb információ megegyezik a kassza rendszerben számlázandó árral és tartalommal.

Milyen változások történtek a boltnyitás óta?

Kelemen Asztrid: Az eltelt időszak alatt legnagyobb örömünkre a bolt forgalma, vevőköre, termékkínálata és alapterülete bővült. Ezért az idei évben kiterjesztjük a digitális polccímke rendszert az új részlegekre is. Tapasztalatunk alapján rengeteg időt, energiát és – ebből kifolyólag – pénzt tudunk megtakarítani, ami lehetővé teszi munkatársaink számára a vevők teljes körű kiszolgálását. A boltba látogató vásárlók is pozitív visszajelzést adnak az ár címkékről, hiszen a bolt belső kinézete az árak és egyéb információk pontos megjelenítése nagyban megkönnyíti számukra a vásárlást.

Ajánlanátok-e ezt a rendszert a szakma képviselőinek?

Kelemen Asztrid: A kezdetektől munkálkodunk egy olyan bolt kialakításán, ahol a vásárlók, és az alkalmazottak, no meg a két házi ara papagáj ☺️ szívesen töltik az idejüket. A kellemes hangulat kialakításához nagy mértékben hozzájárul a Pricer innovatív digitális ár kijelző rendszere. Mi nagyon elégedettek vagyunk vele és jó szívvel ajánlom azoknak a kereskedelmi egységeknek, akik számára hasonlóan fontos a hatékony ügyfélkiszolgálás!