Óriási kényelem kiskereskedelmi üzleteknek – Élesben debütált a Szintézis legújabb felhős rendszere

A változás állandó körülöttünk, és aki nem fejlődik, az nem csupán stagnál, hanem végérvényesen lemaradhat innováló versenytársai között. A kiskereskedelmi üzletek számára is sorsdöntő lehet, hogy milyen háttér támogatja a napi munkafolyamataikat és az értékesítést.

Szintézis Informatikai Zrt. évtizedek óta kínál az adott kor elvárásainak megfelelő kereskedelmi szoftvereket. Az új fejlesztések irányát mindig a technológiai haladás és a megbízók egyéni kérései és preferenciái határozzák meg. A legújabb, Retail 4.0 kiskereskedelmi szoftverük megfelel a legmodernebb követelményeknek, miközben a fejlesztésbe bevonták kereskedelmi partnereiket is, így egy olyan rendszer született, amely valóban a mindennapok kihívásaira nyújt átfogó informatikai megoldást. A szoftvert fejlesztő csapat kiemelt figyelmet szentelt a funkcionalitásnak és a magas felhasználói élménynek, így a rendszer oktatás nélkül is magabiztosan használható, ezáltal nagyon gyorsan hadba fogható.

Saját infrastruktúra nélkül üzemel

Az új rendszer egyik legnagyobb előnye, hogy felhőben tárolja az adatokat, így a megbízónak többé nem kell gondoskodnia a költséges és karbantartás-igényes infrastruktúráról. A kereskedelmi egységben elegendő egy munkaállomás kialakítása, amely jelenthet egy számítógépet vagy akár egy tabletet is. A tulajdonos így nemcsak a korábbi hardverigény árát spórolhatja így meg, de az azzal járó rendszergazdai tevékenység sem merül fel költségként.

Kereskedőknek fejlesztve, velük gondolkodva

Az új fejlesztés kereskedő partnerekkel szorosan együtt dolgozva született még, így valóban olyan lett, amilyenre szükségük van. A számítási kapacitást egy extra erős, központi gép végzi, ami minden korábbi megoldásnál lényegesen nagyobb gyorsasságot nyújt, az adatok, riportok megjelenítése szinte azonnali. A rendszer frissítése folyamatos, moduláris összeállítása pedig nagy szabadságot nyújt a személyre szabhatóságban, ezáltal egy profi, mégis rugalmas informatikai megoldást kínál a kereskedelmeben tevékenykedőknek.

A Szintézis egyik régi partnere, Vajda Imre egy élelmiszerboltot üzemeltet Győrben. Imre dolgozott már a Szintézis régi készletnyilvántartó rendszerével, melyet aztán a SZIKE, Szintézis Kereskedelmi rendszer váltott, és ez évekig kiszolgálta igényeit. Idén novemberben pilot projektként került bevezetésre közértjében a Retail 4.0 back office felhős rendszer, melyről így nyilatkozott:

„Az új szoftverrel egyszerűbben mennek a napi dolgok, hiszen számtalan ponton könnyíti meg a vezetői feladataimat. Az új felhős rendszert használjuk a leltárhoz, készletezéshez, bevételezéshez és az időszakos akciókhoz is. A Retail 4.0-val könnyedén készíthetünk vásárlásösztönző plakátokat és nagyon szerethető újdonsága az is, hogy az új rendszerben lévő adatokat bárhol, bármikor elérem a mobiltelefonom segítségével, így például árubeszerzés során pontosan látom az üzlet aktuális készleteit” – osztotta meg tapasztalatait Vajda Imre, élelmiszerüzlet-tulajdonos.

A nemrég elkészült Retail 4.0 rendszer egy vadonatúj termék, de több mint 30 év informatikai tapasztalatát tömöríti, így nyújt kifogástalan IT szoftver támogatást a kiskereskedelem szereplőinek.