Beépíthető vonalkód olvasók 

 

NCR pultszkenner

Az NCR RealScan 7874 dupla-optikás pultszkenner (mérleggel integrálható) a legjobb teljesítményű és a legjobban kezelhető pultszkenner a kategóriájában.  A kompakt alacsony profilú kivitel révén helyigénye kicsi, így kiválóan alkalmazható szűkös hellyel rendelkező kiskereskedelmi egységekben. Lényegesen több olvasási vonal áll rendelkezésre melyek hosszabbak, mint eddig bármikor, így jelentősen javul a készülékek teljesítménye. Képes minden hagyományos vonalkód leolvasása mellett kisméretű vagy sérült vonalkódokat is beolvasni. Számos olyan előnnyel rendelkezik, mint a könnyű szervizelhetőség vagy a rugalmas konfigurálhatóság.

Datalogic Pultszkenner

Datalogic Magellan 8400 OmegaTekTM technológiával ellátott beépített fix vonalkód-olvasó és mérleg egyben. 5 oldalú, bioptikás POS szkenner.

Főbb jellemzők:

  • „All-Weighs®" felület - 360°-os, 5 oldalú olvasás
  • Multi interfésztámogatás - FirstStrike® dekódoló szoftver
  • Flash memória a könnyű és költséghatékony frissítéshez
  • Kiegészítő port kézi vonalkód-olvasó számára
  • GS1 DataBarTM (RSS) kódolvasás

A Magellan® 3200VS vízszintesen és 3300HS függőlegesen beépíthető vonalkód-olvasó tervezésekor a Datalogic Scanning a Magellan® 8000-es sorozatban már jól bevált megoldásokat vette át, így az olvasó a lehető legjobb teljesítményre képes a közepes és a nagy terhelési kategóriában egyaránt, így alkalmas élelmiszerüzletekbe, illatszerboltokba és más kereskedelmi egységekbe is. A világon elsőként mutatott be a DATALOGIC egy úgynevezett imageres (képalkotós) pultszkennert. A gyárilag 1D kódok olvasására beállított olvasó microSD kártyán keresztül 2D kódok olvasására alkalmas berendezéssé frissíthetőek. A kártyára adatokat és bmp vagy jpg formátumban fényképeket (pl. igazolványkép) is menthetünk, akár mobiltelefonról vagy egyéb eszközökről is.

Ajánlatkérés

Referenciák