Trafik rendszer 

 

Cégünk saját fejlesztésű teljes megoldást kínál a nemzeti dohányboltok számára. A Szintézis Csoport több országban közel 300 szakemberrel és 30 éves kiskereskedelmi tapasztalattal rendelkezik, a bevezetés terhét teljes egészében képesek vagyunk átvállalni a nyertes pályázóktól.

Trafik rendszerünk megfelel a Nemzeti Dohánybolt Nonprofit Zrt. minősítésének!

A Szintézis ZRt-nél több ezer sikeres kassza és kereskedelmi rendszer installációval rendelkezünk, kiemelkedő referenciáink a teljességi igénye nélkül: a sarki ABC-től kezdve a multinacionális láncokig, mint a CBA, Reál, Fressnapf, Praktiker.

A Szintézis Trafik rendszerét Magyarországon több száz trafikban használják!

Megbízható komplex Trafik megoldások kedvező áron!

A megoldásunk tartalmazza a szükséges eszközöket, üzemeltetési szoftvert, trafikok számára fejlesztett jövedéki kiskereskedelmi szoftver csomagot, igény esetén bolthálózatos verzióban is, valamint a rendszer bevezetési szolgáltatást.

Miért a Szintézis Trafik megoldását válassza?

  • Mert országos szervizbázisunkkal és központi telefonos ügyfélszolgálatunkkal az Ön nyitva tartásához igazodva az Ön igényei szerint állunk rendelkezésére.
  • Mert csak bevált, megbízható eszközökkel dolgozunk.
  • Mert Ön nálunk többféle megoldás közül választhat pénztárcájának megfelelően.
  • Mert ügyfélkörünk bizonyítja megbízhatóságunkat.
  • Mert online pénztárgépünk ára az egyik legjobb a piacon.
  • Mert a Szintézis saját fejlesztésű kiskereskedelmi rendszere az elsők között kapta meg a Nemzeti Dohány Zrt. minősítését.
  • Mert már 25 éve ezt csináljuk…. Ügyfeleinknek részére teljes körű támogatást biztosítunk országos lefedettségű szakszerviz hálózatunkon keresztül.

Cégünk online trafik rendszert kínál a Nemzeti Dohányboltok részére, amely a NAV felé biztosítja az online kommunikációt és az NDN ZRt. felé az adatszolgáltatást. / NAV engedélyszám: A123, A016, A099 NDN ZRt. tanúsítvány szám: 2013-006 /

További információkért a trafik pénztárgép rendszerről keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken:

Ajánlatkérés

Referenciák