Outsourcing

Az outsourcing alatt azt a folyamatot értjük, amiben egy vállalat az addig szokásosan maga által végzett valamelyik tevékenységét átadja a Szintézis ZRt.-nek és a jövőben azt a bizonyos tevékenységet – díjazás ellenében– a Szintézis látja el.
Az Ügyfél informatikai rendszerét On-site outsourcing vagy rendelkezésre állási formában üzemeltetheti a Szintézis ZRt. A szolgáltatás mértéke kiterjedhet az IT trendszer egészére, vagy annak az Ügyfél által meghatározott egyes részeire.

Outsourcing esetén mindkét cég egyaránt profitál az átszervezésből.

Referenciáink az outsourcing területén:


Graboplast Rt.
Falco ZRt.
Samas Hungaria
Nissho Hungary
Advisesoft Kft
T-Logic Kft
Arcus Interactive Group ZRt
Wyndgate Technologies, Inc.
Alexander Mekyska Softwareentwicklungs GmbH
Natific AG

Akiknek ajánljuk:


Mindazoknak a kis- és közepes vállalkozásoknak, illetve nagyobb cégeknek, akik biztos kezekben szeretnék tudni számítógépes rendszerüket és adataikat. Akik számára fontos, hogy számítástechnikai rendszerük, és berendezéseik a nap 24 órájában a termelés szolgálatában álljanak, munkatársaik hatékonyan és leállás nélkül tudják végezni munkájukat.
Elsősorban azoknak a cégeknek, amelyeknél nincs főállású informatikus, viszont a cég vezetése szeretné, hogy a zökkenőmentes működés érdekében a számítógépekkel és számítástechnikai problémákkal szakember foglalkozzon. Támogatást nyújtunk számtalan olyan cégnek is, ahol saját rendszergazdát, vagy informatikai csoportot foglalkoztatnak, mégis fontosnak tartják, hogy külső szakmai támogatást vegyenek igénybe.

Outsourcing keretében kiszervezésre kerülő informatikai tevékenységet vállalunk az informatika bármely területén.
Bővebb információért keresse kollégáinkat a 96/502-220-es telefonszámon vagy kérjen ajánlatot.

Ajánlatkérés