Híreink 

Legyen naprakész a Szintézis legújabb információival kapcsolatban! 
2019-07-25

Hivatalos: plusz 1 évet kapott a Pricer

A Pricer elektronikus polccímke rendszer hivatalosan is + 1 éves elemélettartamot kapott a rendszer új frissítésének köszönhetően. Jelenleg laboratóriumi körülmények között és élesben is versenytárs nélküli a technológiája.
2019-04-20

Költségcsökkentő innováció az árufeltöltésben

Az árufeltöltés kritikus pontja a kereskedelmi egységek működésének. Több tízezres termékkínálat esetén a megfelelő termékek megfelelő polchelyre kihelyezése rengeteg erőforrást vesz igénybe.
2019-02-23

Ipar 4.0 technológia az egészségügyben

A Szintézis Csoport RFID alapú megoldásával előremutató fejlesztést hozott a magyar egészségügybe. A beteg- és textilkövető rendszer már élesben működik a győri Petz Aladár Megyei Oktatókórházban.
2019-02-19

A magyar piacon is robbant az innovációs igény

A gazdasági világválság egyik fő mentőgondolata az innovációba való menekülés volt. A piac azóta stabilizálódott, erősödött, az akkoriban mentőövet jelentő beruházások újra előtérbe kerültek.
2018-10-20

Retail duplacsavar a munkaerőhiány kezelésében

A szakképzett munkaerő megszerzése és megtartása komoly anyagi terheket jelent. Váltson ki IT fejlesztéssel olyan folyamatokat, amelyek nem igényelnek szaktudást, kollégái koncentráljanak a vevők magasabb szintű kiszolgálásával, racionalizáljon!
2018-09-27

Príma roll-out: Egyre több boltban üzemel a Szintézis önkiszolgáló kasszája

A Szintézis ZRt. önkiszolgáló kassza megoldása a várakozásoknak megfelelően repülőrajtot vett, az engedélyeztetés után már 19 darab Szintézis önkiszolgáló kassza üzemel az országban.
2018-09-24

Magas fokozatban a COOP Rally-n

A Kozma Éva navigátorral és Szabó Dávid pilótával összeállt csapat sikeresen teljesítette a távot. A 2 nap során 8 állomást érintettünk, ahol megnéztünk minőségi magyar termékeket előállító és értékesítő cégeket.
2018-08-22

A Szintézis ismét Príma választás

A CBA Vörösvár Kft. Gödön nyitotta meg legújabb, immár 26. boltját. A Szintézis ZRt. szállította az üzlet teljes retail informatikai hátterét, ezzel hibátlan 26 / 26 -os üzletnyitási statisztikát hozva.

Referenciák